Kisurit-toimihenkilöristeily 18.5.2019

22.5.2019

Sää suosi Kisureiden toimihenkilöitä, kun ansioitunut joukko kokoontui Viking Linen piknik-risteilylle summaamaan mennyttä kautta ja suunnittelemaan tulevaa toimintaansa. Tilaisuuden avasi jaoston puheenjohtaja Mikko Rautee ja omat puheenvuoronsa pitivät myös Toni Arppe, Katja Rautee ja Pekka Rautee.

Puitteet olivat mitä parhaimmat Viking Linen konferenssitilassa ja ryhmätyöt ja keskustelut tuottivat tulosta. Ryhmätöiden purun yhteydessä ääneen pääsivät niin joukkueenjohtajat, valmentajat, huoltajat, rahastonhoitajat kuin jaostokin. Konkreettisena esimerkkinä ryhmätöiden tuotoksista voisi mainita joukkueenjohtajille, huoltajille ja rahastonhoitajille, jaoston mallia mukaillen laaditut vuosikellot. Vuosikellosta tulee varmasti olemaan hyötyä toimintamme yhdenmukaistamisessa ja uusien toimihenkilöiden perehdytyksessä.

Maarianhaminan laivanvaihdon jälkeen nautittiin M/S Viking Gracen herkullisesta buffetista, jonka jälkeen paistateltiin päivää auringossa kylpevällä aurinkokannella. Hyvää keskustelua ja fiilistä. Tästä on hyvä jatkaa!

Lämmin kiitos pyyteetöntä työtä tekeville toimihenkilöillemme sekä yhteistyökumppanillemme Viking Linelle!