Naiset


Hockey Sannat -ryhmämme koostuu jääkiekosta innostuneista hokiäideistä ja ystävistään. Mukaan mahtuu kuka tahansa nainen, joka osaa nauraa itselleen ja  pysyy pystyssä luistimet jalassa. ;)

Pelaamme porukalla höntsälätkää (ei kontaktia, ei lämäreitä) ja mukaan tulon kynnystä laskemaan meillä on lisäksi kaksi tasoryhmää (vai pitäisikö sanoa tasoryhmä ja tasoton ryhmä ;)). Ethän siis epäröi, vaan tule reippaasti koittamaan!

Mamma-ryhmässä pysyy mukana kuka tahansa - nimi ei viittaa ikään - ja varusteiksi riittävät luistimet (kaunoluistimetkin käyvät), kypärä (miel. ristikollinen), maila ja juomapullo. Pelihousut ja polvisuojat tuovat tietysti mukavaa lisäsuojaa, mutta lisävarusteita voi hankkiä innostuksen vahvistumisen myötä. :)

Vauhti-ryhmässä pelaavat vähän taitavammat pelaajat, jotka pysyvät mukana hieman kovemmassa temmossa - osalla on myös jotain mailapeli- ja/tai luistelutaustaa. Tässä porukassa monella on myös kaikki varusteet.

Suositeltavaa on, että jokaisella olisi oma henkikökohtainen tapaturmavakuutuksensa, koska pelaajalle hankittava seuran harrastepassi ei sisällä vakuutusta. 
 

Harjoitukset

Kauden 2021-2022 harjoitusajat olivat seuraavat, mahd. jotain vastaavaa kaudella 2022-2023, joka alkanee elokuussa. Tarkempi treenien alkamisajankohta päivitetään tänne nettisivuille ennen kauden alkua.

Mammat keskiviikkona klo 20.45-21.45 (kausi 18.8.- 30.3., pois lukien 22.12. ja 23.2. (vko 8)
Vauhti torstaina klo 21.00-22.00. (kausi 19.8.-31.3., pois lukien 23.12. ja 24.2. (vko 8)

Porukoilla on yhteiset ja omat whatsapp-ryhmänsä, joiden kautta kommunikointi sujuu kauden aikana.


Paikka

Varissuon jäähalli, ke Rata 2 ja to Rata 1, pukukopin näkee paikan päällä aulassa olevalta näytöltä, TuKV-N / Hockey Moms, Kisurit N, TuKV Naiset tms.

Hinta

Kauden hinta riippuu osallistujamäärästä, mutta n. 150 € / kausi (30 jäätä), myöhemmin mukaan liittyvien osalta sovitaan erikseen. Kokeilemaan saa tulla ilmaiseksi.

 

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: laura.ryhanen@gmail.com
 

TERVETULOA MUKAAN!

Naisten harrastekiekkojoukkuetta tukemassa