Naiset


Hockey Sannat -ryhmämme koostuu jääkiekosta innostuneista hokiäideistä ja ystävistään. Mukaan mahtuu kuka tahansa nainen, joka osaa nauraa itselleen ja  pysyy pystyssä luistimet jalassa. :D

Pelaamme porukalla höntsälätkää (ei kontaktia, ei lämäreitä) ja meillä on hommaa vielä lisäksi helpottaman kaksi tasoryhmää (vai pitäisikö sanoa tasoryhmä ja tasoton ryhmä ;)), joten ethän epäröi, vaan tule reippaasti koittamaan!

Mamma-ryhmässä pysyy mukana kuka tahansa ja varusteiksi riittävät luistimet (kaunoluistimetkin käyvät), kypärä (miel. ristikollinen), maila ja juomapullo. Pelihousut ja polvisuojat tuovat tietysti mukavaa lisäsuojaa.

Vauhti-ryhmässä pelaavat vähän taitavammat pelaajat, jotka pysyvät mukana hieman kovemmassa temmossa - osalla on myös jotain mailapeli- ja/tai luistelutaustaa. Tässä porukassa monella on myös kaikki varusteet.

Suositeltavaa on, että jokaisella olisi oma henkikökohtainen tapaturmavakuutuksensa, koska pelaajalle hankittava seuran harrastepassi ei sisällä vakuutusta. 

Harjoitusvuorot: 

Mammat keskiviikkona klo 21.00-22.00 (kausi 2.9.- 3.3., pois lukien 16.12., 23.12., 30.12. ja 24.2., yht. 23 jäätä)
Vauhti torstaina klo 21.00-22.00. (kausi 20.8.-25.3., pois lukien 24.12. ja 31.12. ja 25.2., yht. 29 jäätä)

Paikka: Varissuon jäähalli, rata 1 (pukukopin näkee paikan päällä näytöltä, TuKV-N / Moms, Naiset tms.)
Hinta:  riippuu osallistujamäärästä, mutta n. 150 € / kausi (~ 25 jäätä), myöhemmin mukaan liittyvien osalta sovitaan erikseen.  Kokeilemaan saa tulla ilmaiseksi.

 

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: laura.ryhanen@gmail.com

 

TERVETULOA MUKAAN!