Naiset


Hockey Sannat -ryhmämme koostuu jääkiekosta innostuneista hokiäideistä ja ystävistään. Mukaan mahtuu kuka tahansa nainen, joka osaa nauraa itselleen ja  pysyy pystyssä luistimet jalassa. ;)

Pelaamme porukalla höntsälätkää (ei kontaktia, ei lämäreitä) ja mukaan tulon kynnystä laskemaan meillä on lisäksi kaksi tasoryhmää (vai pitäisikö sanoa tasoryhmä ja tasoton ryhmä ;)). Ethän siis epäröi, vaan tule reippaasti koittamaan!

Mamma-ryhmässä pysyy mukana kuka tahansa - nimi ei viittaa ikään - ja varusteiksi riittävät luistimet (kaunoluistimetkin käyvät), kypärä (miel. ristikollinen), maila ja juomapullo. Pelihousut ja polvisuojat tuovat tietysti mukavaa lisäsuojaa, mutta lisävarusteita voi hankkiä innostuksen vahvistumisen myötä. :)

Vauhti-ryhmässä pelaavat vähän taitavammat pelaajat, jotka pysyvät mukana hieman kovemmassa temmossa - osalla on myös jotain mailapeli- ja/tai luistelutaustaa. Tässä porukassa monella on myös kaikki varusteet.

Suositeltavaa on, että jokaisella olisi oma henkikökohtainen tapaturmavakuutuksensa, koska pelaajat pelaavat porukassamme omalla vastuulla. 
 

Harjoitukset

Kausi 2022-2023

Mammat keskiviikkona klo 21.00-22.00 (kausi 17.8.- 29.3., pois lukien 21.12., 28.12. ja 22.2. (vko 8)
Vauhti torstaina klo 21.00-22.00. (kausi 19.8.-31.3., pois lukien 23.12. ja 24.2. (vko 8)

Porukoilla on yhteiset ja omat whatsapp-ryhmänsä, joiden kautta kommunikointi sujuu kauden aikana.


Paikka

Varissuon jäähalli, Rata 1, pukukopin näkee paikan päällä aulassa olevalta näytöltä (TuKV-N / Hockey Moms, Kisurit N, TuKV Naiset tms.)

Hinta

Kauden hinta riippuu osallistujamäärästä, mutta n. 150-200 € / kausi (30 jäätä), myöhemmin mukaan liittyvien osalta kausimaksu riippuu siitä, milloin henkilö liittyy mukaan (kausi ja kausimaksu jaetaan neljään osaan). Kokeilemaan saa tulla ilmaiseksi.

 

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: laura.ryhanen@gmail.com tai 040 530 4060 /whatsapp
 

TERVETULOA MUKAAN!

Naisten harrastekiekkojoukkuetta tukemassa