Naiset


Hockey Sannat -ryhmämme koostuu jääkiekosta innostuneista hokiäideistä ja ystävistään. Mukaan mahtuu kuka tahansa nainen, joka osaa nauraa itselleen ja  pysyy pystyssä luistimet jalassa. :D

Pelaamme porukalla höntsälätkää (ei kontaktia, ei lämäreitä) ja meillä on hommaa vielä lisäksi helpottaman kaksi tasoryhmää (vai pitäisikö sanoa tasoryhmä ja tasoton ryhmä ;)), joten ethän epäröi, vaan tule reippaasti koittamaan!

Mamma-ryhmässä pysyy mukana kuka tahansa - nimi ei viittaa ikään - ja varusteiksi riittävät luistimet (kaunoluistimetkin käyvät), kypärä (miel. ristikollinen), maila ja juomapullo. Pelihousut ja polvisuojat tuovat tietysti mukavaa lisäsuojaa.

Vauhti-ryhmässä pelaavat vähän taitavammat pelaajat, jotka pysyvät mukana hieman kovemmassa temmossa - osalla on myös jotain mailapeli- ja/tai luistelutaustaa. Tässä porukassa monella on myös kaikki varusteet.

Suositeltavaa on, että jokaisella olisi oma henkikökohtainen tapaturmavakuutuksensa, koska pelaajalle hankittava seuran harrastepassi ei sisällä vakuutusta. 

Harjoitusvuorot tulevat olemaan ensi kaudellakin mitä todennäköisimmin arki-iltana klo 21-22. Tieto tarkentuu kauden alkaessa.

Paikka: Varissuon jäähalli, rata 1 (pukukopin näkee paikan päällä näytöltä, TuKV-N / Moms, Naiset tms.)
Hinta:  riippuu osallistujamäärästä, mutta n. 150 € / kausi (~ 25 jäätä), myöhemmin mukaan liittyvien osalta sovitaan erikseen. Kokeilemaan saa tulla ilmaiseksi.

 

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: laura.ryhanen@gmail.com

 

TERVETULOA MUKAAN!