Tyttöjen kiekkokoulu

Tervetuloa tyttöjen omaan leijonakiekkokouluun kaudella 2019-2020!

 

Kisurit aloittavat kaudella 2019-2020 tyttöjen oman leijonakiekkokoulutoiminnan. Kiekkokouluun ovat tervetulleita kaikki luistelusta tai kiekkoilusta kiinnostuneet 2015 syntyneet ja sitä vanhemmat tytöt ilman taitovaatimuksia.

Tyttöjen oma kiekkokoulu starttaa 16.9.2019. Tyttöjen kiekkokoulua ohjaa Suomen U18 maajoukkuetta edustanut, seurayhteisön tyttökiekkovastaavana jatkava Jenna Aihonen.

Tervetuloa hauskan harrastuksen pariin tyttöjen omaan leijonakiekkokouluun!

 

Harjoitusvuorot : Kevätkaudella 2020 Maanantai klo 18-19 ja Lauantai klo 11.45-12.45 (Huom! Hiihtolomalla ei järjestetä harjoituksia)
Paikka: Varissuon jäähalli (rata 1)
Varusteet: luistimet, maila, kasvosuojuksella varustettu kypärä ja kaulasuoja. Kisurit- luistelukoululla varusteita useassa koossa (luistimet, kypärä, kaulasuoja, polvisuojat, kyynärsuojat, housut) kauden ajaksi myös lainaan! Kysy rohkeasti lainavarusteita tyttökiekkovastaavalta!
Hinta: 65e kevätkausi. Ensimmäinen kokeilukerta on maksuton. Maksu sisältää harjoituspaidan, vakuutuksen, ammattitaitoisen valmennuksen, harjoitukset kaksi kertaa viikossa ja erikseen järjestettävät pelitapahtumat.

 

Tervetuloa mukaan tyttöjen omaan leijonakiekkokouluun!

Ilmoittautumiskaavakkeen tiedot ohjautuvat tyttökiekkovastaava Jenna Aihoselle. Tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Ilmoittautuminen kiekkokouluun on avattu!

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.